nlde

Toeschouwers

De Marathon Nationaal Landschap is niet alleen voor deelnemers leuk, maar ook voor toeschouwers. Tijdens de start en finish, maar ook onderweg zijn genoeg mogelijkheden om de hardlopers aan te moedigen.

Doorkomst tijden tabel

De lopers kunnen aanmoediging onderweg goed gebruiken! Bekijk het bijgevoegde overzicht met de doorkomst tijden. Hierop staan de verschillende straten aangegeven waar de lopers zullen passeren. Er zijn voldoende plekken die ook prima te bereiken zijn met de auto. Probeer wel zoveel mogelijk rekening te houden met de deelnemers. Hun veiligheid staat voorop!

Overzicht doorkomsttijden

 

Start marathon om 10:00

Start locatie

Sporthal aan de Parallelweg 9, 7102 DE Winterswijk

De start zal plaatsvinden in de tunnelbak tussen de sporthal aan de Parallelweg en het Gemeentekantoor Stationstraat. We lopen dit jaar evenals vorig jaar richting Gemeentekantoor.

Parkeren

  • Volg de gele pijlborden naar de locaties sporthal of Misterstraat / Stationstraat.
  • Onder en voor de sporthal is parkeergelegenheid. Deze route wordt om 9.45 uur gesloten i.v.m. de start van de marathon om 10.00 uur.
  • Ook in de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand.
  • Volg de aanwijzingen van de organisatie.

Finish

De lopers komen 500 meter voor de finish samen op de parkeerplaats bij het park Scholtenbrug. Daar lopen De solo, duo- en triolopers komen 500 meter voor de finish samen en lopen gezamelijk tot aan de Finish op de Markt-Zuid. Kom ze verwelkomen en feliciteren met hun geweldige prestatie! Na de finish kun je gezellig in het centrum blijven genieten van de horeca.
Voor familieleden en toeschouwers is het niet toegestaan zich binnen de hekken van de finishlocatie te begeven.

 

Gezellig centrum

100procentwinterswijk

Winterswijk heeft een gezellig centrum, met veel leuke winkels en terrasjes. De finish van de  Marathon Nationaal Landschap is middenin het centrum. Wil je Winterswijk verkennen, dat kan natuurlijk ook. Kijk daarvoor op de website www.100procentwinterswijk.nl.