nlde

Route 2017: “Op pad met Piet”

Op pad met Piet Mondriaan in het Nationaal Landschap

De werkgroep route heeft zich laten inspireren door het werk van Piet Mondriaan in zijn Winterswijkse periode. Sommige plekken zijn heel herkenbaar. De routemakers hebben echt geprobeerd om door de bril van Piet naar het Nationaal Landschap Winterswijk te kijken. Het heeft een fraai plaatje opgeleverd en wij zijn oprecht trots op de route die tot stand is gekomen!

Na de start in de tunnelbak bij het Komrijcollege gaat de route dwars door het winkelcentrum van Winterswijk, waarbij ook Villa Mondriaan wordt aangedaan. Daarna gaan de deelnemers het fraaie buitengebied in, o.a. de Bekendelle en het pittoreske Bredevoort liggen op de route. Ook de Vragenderbult zal moeten worden bedwongen door de lopers.

Na 42,195 km is de finish evenals vorig jaar aan de zuidzijde van de Markt in Winterswijk , waar de deelnemers onder het genot van hapje, een drankje en niet te vergeten een ontspannende massage kunnen bijkomen van hun inspanningen.

LET OP: Het parcours voert deels over grondstukken die alleen op 17 september 2017 toegankelijk zullen zijn voor de lopers. Deelnemers wordt dringend verzocht om geen particuliere gronden te betreden. Dit is uitsluitend mogelijk tijdens de marathon. De route is nog onder voorbehoud en kan op 17 september in detail afwijken.

Klik op onderstaande link om het bestand met de routebeschrijving, rustpunten en geplande doorkomsttijden in PDF te openen:

samenvatting_tussentijden_2017_DEF_20170907(26214)

 


Route MMNLW 2017